Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Novinka v bulletinu pro seniory a OZP

Od roku 2018 je namlouván SeniorPoint PRESS, bulletin pro seniory a osoby se zdravotním postižením, do zvukové podoby. SeniorPoint, který tento projekt realizuje je součástí společnosti KreBul Prachatice. PRESS vychází za podpory města Prachatice, dobrovolníků a financí střídavě od města Prachatice, Jihočeského kraje, Ministerstva kultury ČR, KreBulu.

Zvuková podoba SeniorPoint PRESSu vyšla již 22x, a to vždy pod vedením redaktora Václava Maliny. Novinkou tohoto čísla 4/2023 je, že úvodník napsala a také osobně namluvila redaktorka a současně nyní i ředitelka Nadace Konta Bariéry Jolana Voldánová. Nově vystoupili se svými zvuky – štěkotem i psí dobrovolníci ze vsi.

Zaposlouchejte se do nového PRESSu. Navštivte některé z akcí. Objednejte si osobní asistenci, či dobrovolníka, jízdu Taxíkem Maxíkem na akci.

Číslo 4/2023 namlouvali: Václav Malina, Zdeněk Krejsa, Hanka RH+, Zdena Hrůzová, Emilie Popielová, Daniela Bžochová, Karel Hrůza, Zdeněk Kňazovický a Jakub Imbera.

Hanka RH+ Rabenhauptová, za redakční radu

26.10.2023
Audio podoba SeniorPoint PRESSu 4/2023

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.