Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Ocenění pro SeniorPoint Prachatice

SeniorPoint Prachatice, volné seskupení seniorů a osob se zdravotním postižením, získalo 2. místo v celostátní soutěži od Rady vlády – Cenu rady vlády pro seniory a stárnutí populace 2023.

Malá slavnost byla připravena v Zimní zahradě Nové radnice v Prachaticích, kam pozvání přijali vzácní hosté. Vedle místostarostů Jana Kotrby a Jakuba Nepustila přijel senátor Tomáš Jirsa a Kateřina Jirglová, ředitelka společnosti Mezi námi, ředitel společnosti KreBul Zdeněk Krejsa a ředitelka Domova seniorů Mistra Křišťana Hana Vojtová.

V programu nechyběla slova chvály od přítomných na SeniorPoint Prachatice, který dělá dobré jméno nejen společnosti KreBul, ale také městu Prachatice. O kulturní program se postaraly tři generace: děti ze ZŠ Prachatice, Zlatá stezka 387 pěvecko-hereckým vystoupením, Daniel Turek svou hrou na klávesy a senior Jan Tischler zpěvem a hrou na harmoniku. Zapálen byl dort se dvěma svíčkami a připravena byla závěrečná společná hra s kaštany, ze kterých společnými silami byl vytvořen nápis SeniorPoint Prachatice.

SeniorPoint Prachatice spojuje lidi napříč věkem, náboženstvím, handicapem … Nabízí napříč různými organizacemi a spolky ve městě prostor a čas ke sdílení, poznávání, kreativitě ….

Sledujte www.krebul.cz pod sekcí SeniorPoint Prachatice, a to jak kalendáriu aktivit, tak SeniorPoint PRESS, bulletin pro seniory.

Přijďte mezi nás.

Hanka RH+ Rabenhauptová

 

Děkujeme za nominaci na toto ocenění, kterého si velmi vážíme. SeniorPoint je naší součástí od roku 2015 a podílí se na něm řada osob, v čele s Hankou RH+ Rabenhauptovou. Bez ní a všech dalších a také bez těch, kteří na akce a aktivity docházejí, by to byla jen prázdná platforma. Takto je naplněna radostí, sdílením, humorem, někdy i vážnějšími tématy, ale vždy v příjemné srdečné atmosféře. A za to děkuji. 

Zdeněk Krejsa, ředitel KreBul, o.p.s.

24.11.2023

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.