Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Multikulturní knihovnička čítá už přes 100 publikací

Multikulturní knihovnička, která vznikla jako jeden z projektů KreBul, o. p. s., a je zaměřená na témata lidských práv, multikultury, holocaustu. Mnoho publikací bylo zakoupeno díky finančním darům od organizátorů „military death march“ (vzpomínkový dálkový pochod připomínající události konce II. sv. války).

Dnes k nám dorazily dary od autorky vzpomínek její babičky z publikace Literatury faktu. Autorka je sama vášnivou čtenářkou a příznivkyní KreBul, o. p. s. a darovala nám již přečtené knihy: „Budu ráda, když udělají radost i někomu jinému“, sdělila paní Rychecká.

„Zároveň připomínáme, že pokračuje výzva, kdy mohou dárci věnovat publikace s uvedenými tématy ke studijním účelům. Cílem je oslovit širokou veřejnost, která do knihovničky může darovat nové i starší knihy, které se tematicky hodí – tedy o holocaustu, lidských právech, multikulturní výchově. Knihy, DVD, publikace…můžete nosit přímo k nám, na Zlatou stezku 145.“ uvedl ředitel společnosti Zdeněk Krejsa.

Za KreBul, o.p.s.

Mgr. Jiří Gabriel Kučera, DiS.

 

26.02.2021

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.