Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

KreBul pomáhá s registrací

KreBul, o. p. s. již několik dní pomáhá s registrací seniorům. 

V rámci projektového pracoviště SeniorPoint Prachatice, KreBul, o. p. s. pomáhá s registrací seniorům. Co je třeba u toho mít? Mobilní telefon, kam vám přijde SMS s potvrzovacím PINem, kartičku pojištění (či vědět rodné číslo pojištěnce) a trpělivost - na vakcíny se nyní čeká. Proto vám pak přijde další SMS, že svou registraci můžete provést a registrovat si termín.

Pokud chcete přehledné informace o očkování v Jihočeském kraji, resp. na Prachaticku, najdete ve schránkách OČKOnoviny, nebo se můžete podívat na dokument v odkazu.

Součástí OČKOnovin jsou například informace o bezplatné lince Jihočeského kraje určené k pomoci s registrací dříve narozených občanů na očkování. Dále pak grafický model fungování vakcíny proti covidu-19 či zajímavé rozhovory s lékaři nebo prvními naočkovanými seniory. Chybět nebude ani oblíbená křížovka,“ nastínil Kuba s tím, že v každém okrese bude součástí novin aktuální mapa, ze které zájemci zjistí, jak se dostanou na nejbližší očkovací místo.

Podle hejtmana tyto noviny obdržela Česká pošta z tiskárny v úterý 26. ledna. Zhruba tři dny je potřeba na jejich roztřídění a rozeslání do jednotlivých jihočeských okresů. Následně se pak budou distribuovat do schránek domácností.

https://www.kraj-jihocesky.cz/sites/default/files/inline-files/2020/06_ocko_n_305mm460mm.Prachatice.pdf


-jgk-

01.02.2021

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.