Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Základy komunikace, praktický výsledek - SeniorPoint PRESS

Během celého roku individuálně probíhal kurz komunikace a nahrávání bulletinu pro seniory SeniorPoint Pressu. Václav Malina, pro velký úspěch, opakovaně provedl, tentokrát individuálně po dvojicích, a v rámci celoživotního vzdělávání pro seniory. Jejich výsledek byl zcela praktický, v závěru každé lekce natáčeli společně nejen zvukovou podobu bulletinu pro seniory (vytvořili 4 čísla), ale také se učili vystupovat před kamerou.

Každý z nás, kdo jsme někdy vystupoval před kamerou anebo mluvil do rozhlasu ví, že je mnoho pravidel, která se musí dodržovat, ale také trénovat a opakovat. Účastníky kurzu, kterých bylo 12 během roku, velmi zajímavý přístup lektora potěšil a hodnotili jej za kvalitní a profesionální. „Václav Malina to s námi umí,“ řekla jedna z účastnic – Olga Korbelová.  Záběry jsou ilustrační, z období, kdy se mohlo bez roušek býti i v místnosti!

Přílohou poslední zvuková podoba SeniorPoint Pressu

Hanka RH+ Rabenhauptová

30.11.2020
Audio podoba SeniorPoint PRESS 4

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.