Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Další SeniorPoint PRESS pro vás

SeniorPoint Prachatice přichází se zajímavým nápadem, speciálním číslem SeniorPoint Pressu 2/2020, který vychází za podpory města Prachatice.

Bulletin míří především k seniorům, a do zařízení, kde pečují o seniory, jako jsou Domy s pečovatelskou službou Prachatice, Domov seniorů Mistra Křišťana, Domov Matky Vojtěchy, hospic, ale i k pacientům na oddělení následné péče v prachatické nemocnici a do domácností.

V buletinu se začtěte do úvodníku Kláry Kavanové Muškové s názvem Je čas i něčeho zanechat, představujeme projekt, který může i v této době pomoci – Nejsi v tom sám! Portusu Prachatice, krátce se vracíme k Evropské dobrovolné službě, informujeme o Občanské poradně, která radí dál, snad potěší i strana foto pozdravů a dalších důležitých informací, vyhlášení soutěže FOTO z ARCHÍVU, či hádanka, nebo akce, které se bez ohledu na nouzový stav připravují.

SeniorPoint Press bude distribuován také do dalších míst Domov pro seniory Pohoda Netolice, klientům pečovatelské služby Chelčice, Centrum STROOM Dub u Prachatic, Chelčickému domovu sv. Linharta, Azylovému domu pro muže v Záblatí, a dalším zařízením.

Děkujeme dobrovolníkům za podporu přípravy bulletinu a městu Prachatice společně s ředitelem společnosti KreBul za distribuci, rozvoz. Těšíme se na zpětnou vazbu. Napište si o číslo na seniorum@prachatice.eu (můžeme poslat poštou, či elektronicky a také naleznete v příloze).

Hanka RH+

03.04.2020
SeniorPoint PRESS 02/2020

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.