Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Občanská poradna pomáhá po celou dobu nouzového stavu

Občanská poradna Prachatice - sociální služba, poskytující odborné sociální poradenství, běží po celou dobu nouzového stavu, byť v pozměněné podobě, vyhovující současnému stavu i nařízením.

Od vyhlášení nouzového stavu byl (s ohledem na všechna nařízení) minimalizován osobní kontakt s pracovníky poradny, kteří však pracují dále a zodpovídají dotazy po telefonu, e.mailu. Po domluvě a předání dokumentů od klientů zpracovávají jejich podklady, pomáhají hledat řešení.

I v této době je nejvíce dotazů z oblasti dluhové a finanční, týkající se zejména insolvencí (tzv. osobního bankrotu), exekucí. Dotazy jsou směřovány také na některá vládní opatření, jak je dodržovat, co dělat/nedělat a dále také obecné dotazy k současnému korona-stavu. Řešíme také dotazy ohledně rozvodů a úprav poměrů k dětem, dotazy ohledně reklamací či odstoupení od smlouvy.

V současné době jsou zatím stále uzavřeny pobočky poradny ve Volarech, Lenoře, Husinci a Strunkovicích nad Blanicí s tím, že i zde je možné využít telefonické či e.mailové dotazy. Totéž platí pro poradnu ve Vimperku, kde je provoz v danou chvíli též omezen pro osobní konzultace.

Máte-li nějaké dotazy na poradnu, využít můžete telefon 723 123 093, případně e.mail: poradna@krebul.cz. Osobní konzultace jsou možné pouze po předchozím objednání na výše uvedeném čísle, a to v neodkladných případech a za dodržení všech hygienických opatření (zakrytí nosu a úst, desinfekce rukou, jednorázové rukavice apod.).

Za Občanskou poradnu Prachatice

Mgr. Zdeněk Krejsa, DiS., vedoucí pracovník

30.04.2020

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.