Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Ceny ze soutěže rozdány

Již šestý ročník „Velké prázdninové soutěže o nejhezčí fotku, obrázek, příběh…z prázdnin 2015“, kterou vyhlásilo Informační centrum pro mládež Prachatice, zná oceněné.

Loď s fotkami, obrázky, příběhy… doplula za doprovodu tematické hudby do Informačního centra pro mládež Prachatice 27. listopadu a konalo se zde vyhlášení výsledků, spojené s předáním řady zajímavých odměn.

Soutěž byla vyhlášena jako jedna z akcí v rámci Prázdninového pasu, který vydává Město Prachatice. Soutěžící měli celkem tři měsíce na to, aby do ICM zaslali své příspěvky. Z nich pak porota měla vybrat nejlepší, ale letošní rok bylo vše jinak. Mnozí fotili na kvalitní techniku, někteří „jen“ na mobil, jiní si s obrázkem či příběhy vyhráli několik hodin... proto byli oceněni všichni diplomem. A jelikož se sešlo i mnoho příběhů s rozličnými tématy (příroda, lidé, zvířata, momentky, selfie…), porota rozhodla, že ocenění získají všichni soutěžící!

A co mezi dárky bylo? Samozřejmě nechyběla poukázka do Indické restaurace Tandoor, hezké věci z Decoré, poukázka na fotografie od Petry Čepkové, čtení z FOTO-KNIHA MULLER, výtvarné potřeby od KreBul, o. p. s., keramika ze STROOMu DUB a mnohé další.

Hlavní činností ICM je zabezpečení informačního a poradenského servisu pro cílovou skupinu, tedy děti a mládež ve věku 6-26 let a navštívit jej můžete denně od 10:00 do 17:00. Více na www.krebul.cz

Ceny si výherci mohou vyzvednout každý den od 10:00 do 17:00.

 

Jiří Gabriel Kučera

Vedoucí Informačního centra pro mládež Prachatice

3.12.2015

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.