Občanská poradna ICM FOOD.BODY.LIFE Dobrovolnické centrum Senior Point Podpořte nás Projekty EU Veřejná sbírka Osobní asistence Obchůdek

Aktuálně

Aktuálne KreBul připravujeZprávy

Senioři ve městě Prachatice dostali nové číslo SeniorPoint PRESSu

Mezi aktivity SeniorPointu Prachatice patří i vydávání bulletinu SeniorPoint PRESS. Každé číslo bylo zatím předáváno v nějakých organizacích, či při setkávání seniorů. Tentokrát KreBul, o. p. s. a pracovníci Senior Pointu Prachatice vyšli do ulic a předávali nové číslo seniorům v ulicích města Prachatice.

V tomto čísle se představuje Domov Mistra Křišťana, přečtete si zamyšlení Mileny Černé, dočtete se i o předání výstupů Bez bariér pro všechny II, či o tom, že jste podpořili v rámci fóra Zdravého města vznik Komunitního centra v Prachaticích na Zlaté stezce, dostanete příležitost se stát dobrovolníkem, zapojili jste se také do kampaně 100x jinak.

Mezi akce SeniorPointu je zařazeno předání nového čísla, které připadá na 17. duben, kdy je Evropský den informací pro mládež, můžete přijít na brigádu do zahrady, či na čarodějné tvoření, je připravena přednáška „Asertivita v denní praxi“ s Ivanou Bečvářovou, bohatý program Konference o pochodu smrti a mlutikultuře, beseda se Stanislavem Motlem, filmový klub na květen, Den pro rodinu, zájezd na Kratochvíli, rekord v hraní 3IQ deskové hry, znovuotevření mezigenerační zahrady a mnoho výstav v sálech KreBul, o. p. s.

Bulletin vychází nejen v tištěné podobě (s větším písmem pro lepší čtení), ale i ve zvukové podobě. Redakční rada je doplněná o dobrovolníky, o kresby se stará Jitka Sedlecká, korektury zajišťují manželé Schulzovi a zvukovou podobu má na starosti redaktor Českého rozhlasu Václav Malina. Na vaše nápady a podněty, příspěvky a fotografie se těší redakční rada (prachatice@seniorpointy.cz)

 

 

Text: Jiří Gabriel Kučera

Foto: Eva Jankulárová

17.04.2018
SeniorPoint PRESS 2/2018

Občanská poradna

Informační centrum pro mládež

Vzdělávací centrum

» O občanské poradně
» Hlavní okruhy poradenství
» Vedlejší okruhy poradenství
» Úrovně poskytovaných služeb
» Způsob poskytování služeb

» Kdo jsme
» Služby
» Kontakt

» Co nabízíme
» Školící místnosti

Stránky www.krebul.cz provozuje obecně prospěšná společnost KreBul
Created by © 2024 WebCreative.info
All rights reserved.